Ode aan dr Carol MacMakin, ”mijn frequency specific mentor”.

 

Dr CAROL mcMAKIN FSM

The Resonance Effect

Zojuist een antwoord van haar ontvangen op mijn vraag over de behandeling van een gecompliceerde ziekte. Ik kan altijd bij haar terecht voor vragen terwijl ik toch niet de enige ben. Er zijn duizenden therapeuten en artsen die ook door haar zijn opgeleid en regelmatig vragen stellen.

Ik heb het over Dr Carol Mc Makin, mijn steun en toeverlaat wanneer ik het niet meer weet.
Zij is de inspiratie en de drijvende kracht achter FSM frequency specific microcurrant.

In maart 2017 is haar tweede boek verschenen: The Resonance Effect. www.theresonanceeffect.com
Ze verdient groot respect, niet alleen door wat ze met grote inzet en zonder onderbreking doet voor patiënten en therapeuten. Ook voor haar enthousiasme en intelligentie waardoor er steeds nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen gevonden worden om “kleine”wonderen te kunnen doen.
Haar drijfveer is mensen helpen en niet in de eerste plaats geld verdienen.

Ook dat waardeer ik en ik hoop haar nog lang als mijn mentor te hebben.
Helaas kan ze dit niet lezen want ze spreek geen Nederlands, maar toch bedankt Dr Carol.

juni 4th, 2018

Posted In: F.S.M therapie, Gezondheid, Inspiratie