Laser-therapie praktijkwebsite

 

bioflexlogoVoordelen van Lage Intensiteit Laser Therapie – (ook genoemd softlaser, coldlaser, photobiomodulation)
Effectief
Uitwendig
Genezing 95%
Niet giftig
Geen negatieve effecten

Lage intensiteit laser therapie met het BioFlex systeem. Softlaser of lage intensiteit (level) laser, afgekort LLLT maakt gebruikt van versterkt licht in de helende rode- en infrarode golflengten. Het laserlicht stimuleert de mitochondria, Dat zijn de energie-producerende delen van de cel. Deze worden gestimuleerd om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cel versnellen. Wetenschappelijk bewezen door vele studies.

Low Intensity Laser Therapie of Softlaser wordt met succes gebruikt voor WondhelingGewricht- en spierklachten. Dermatologische-Cosmetische-Neurologische problemen.

Low Intensity Laser Therapy (lage intensiteit lasertherapie) stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door middel van rood en infrarood licht. Hiervoor kunnen verschillende licht- en laserbronnen gebruikt worden. Dit licht wordt door het weefsel geabsorbeerd en omgezet in biochemische energie. Low Intensity Laser Therapy is niet slechts symptoombestrijding, het versnelt daadwerkelijk de genezing.

Low Intensity Laser produceert nauwelijks warmte. Hierdoor is het het geproduceerde licht, in tegenstelling tot de (high intensity) thermische lasers waarmee weefsel kan worden vernietigd, volstrekt veilig. Low Intensity Laser Therapie is pijnloos, uitwendig, niet giftig en zonder bijwerkingen. Het heilzame laserlicht stimuleert de energie-producerende delen van de cel. Deze delen, de mitochondria, worden gestimuleerd om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cel versnellen en de pijn verminderen. De straling van een infrarode laser kan afhankelijk van de sterkte en het weefsel vele centimeters diep doordringen.

 

>>>>>  Lees meer over de werking van Softlaser

Wereldwijd zijn er meer dan 3000 onderzoeken over laser gepubliceerd waaronder een groot aantal over de effecten van Low Intensity Laser. In honderden studies wordt de heilzame werking van Soft Laser Therapie bevestigd.