Infrarood – reviews

Dit is een selectie uit de reviews. Bij de producten vind u alle reviews.

 Review van Monique 

Ik ben heel erg blij met infrarooddeken/ slaapzak, die ik besteld heb bij JoAnna.
Ik heb vooraf de stoeldeken, die Joanna ook verkoopt, mogen lenen van een collega. Ik heb een hernia met uitval en zenuwbeknelling en daardoor veel pijn. De infrarooddeken zorgt voor ontspanning en pijnverlichting.
Ik gebruik de slaapzak iedere dag. Omdat de deken voor ontspanning van de spieren zorgt, zal ik hem ook zeker na genezing van de hernia blijven gebruiken. Ik doe zittend werk waarbij ik in de avond vaak een pijnlijke onderrug heb, ondanks een ergonomische bureaustoel.
De deken is groot en neemt wel wat ruimte in. Ik heb dit opgelost door een matrashoes te kopen. Hier doe ik de deken met kastje na gebruik in. Het geheel schuif ik stofvrij onder het bed.
JoAnna geeft professioneel en vriendelijk advies en levert snel.
Ik heb eerder een deken elders besteld via internet, waarbij er een totaal andere goedkope deken geleverd werd. Geen infrarood ( wat wel aangegeven was) en een slechte afhandeling bij retourneren. Ik deel dit graag omdat ik andere deze teleurstelling graag wil besparen.
Monique uit Noordwijk

Persoonlijk contact en goed advies staan bij Joanna voorop!
Daardoor ben ik ook heel blij met mijn aankoop: de infrarood deken. Het ontspant mijn vaak pijnlijke spieren en het houdt de warmte heel lang vast, waardoor opstaan ook comfortabeler gaat, ik ben er echt heel erg blij mee en kom zeker als hele tevreden klant terug bij Essential Elements!
Desiree vd W

Review Van Myke

Allereerst wil ik Joanna bedanken voor de uitstekende service, ze reageert snel op vragen/opmerkingen en denkt mee met de klant. Ik gebruik de deken voor ontspanning, pijnbestrijding en ondersteuning van herstel na een ongeval. De deken is makkelijk in gebruik en ik ben tot nu toe erg tevreden. Ik kan het zeker aanraden.

Beste Joanna, review Inge van K

Ik ben erg blij met de deken en gebruik de deken nu bijna een week. Elke dag plan ik een tijdstip voor warmtetherapie.
Eerste keer 30 minuten op 42 graden, maar dat blijkt voor mij nog te koud. Dus inmiddels heb ik dit opgebouwd en lig 40 à 50 minuten in de deken met een temperatuur van 54 graden. Voor het eerst in jaren kan ik zeggen dat ik afgelopen
weekend geen koude handen en voeten had (en met koud bedoel ik echt steenkoud; mensen die mij de hand geven, schrikken ervan).En ik ervaar ook minder pijn door fibromyalgie en neuropathie.


Bedankt voor de super service –
Review by K van Campenhout
Beste
Het nieuwe deken werkt perfect en helpt heel goed bij de spierziekte van men moeder om de pijn te verzachten.
Echt een aanrader.
Bedankt voor de super service
Zal ik het kapotte dekentje terug opsturen zo ja naar welk adres?


Beste Joanna
Mijn gewrichten zijn zeer blij met de infrarode warmte. Ik verwachtte geen wonderen daarvoor heb ik teveel slijtage maar ik ben toch zeer blij verrast met het resultaat van een half uurtje ontspannen in mijn deken. Ik voel me beter en kan beter bewegen en heb toch substantieel minder pijn. Ik zal het zeker aanbevelen ook om uw goede service en snelle levering.
M. Louisse Ieper Belgie


Dank jullie voor de tip. inplaats van de grote deken heb ik de band en de enkele deken gekocht. De band is heel handig voor mijn knieen als ik ’s avonds op de bank zit en voor de rug van mijn mijn man. Zo hebben we allebei wat voor onze pijntjes als we samen journaal kijken. We zijn heel gelukkig met de aankoop.
Dhr en mevr Smolders Amsterdam


Beste Joanna,
Ik ben zo blij met mijn deken, wat een weldadige warmte voor mijn artrose rug, vooral de lage rugpijn, het ontspant en neemt de pijn weg. Ik heb nog wel 2 vragen: kan ik hem 2 keer op de dag 60 min. gebruiken of is dat teveel en de tweede vraag, gaat het veel elektriciteit kosten?
Laat mij weten en bedankt alvast.
Vriendelijke groet van mevr. J.E (antwoord vraag 1: Ja zo vaak u wilt) ( antwoord vraag 2: de deken gebruikt 70 watt dus dat valt erg mee)