Infrarood – reviews


Bedankt voor de super service –
Review by K van Campenhout
Beste
Het nieuwe deken werkt perfect en helpt heel goed bij de spierziekte van men moeder om de pijn te verzachten.
Echt een aanrader.
Bedankt voor de super service
Zal ik het kapotte dekentje terug opsturen zo ja naar welk adres?


Beste Joanna
Mijn gewrichten zijn zeer blij met de infrarode warmte. Ik verwachtte geen wonderen daarvoor heb ik teveel slijtage maar ik ben toch zeer blij verrast met het resultaat van een half uurtje ontspannen in mijn deken. Ik voel me beter en kan beter bewegen en heb toch substantieel minder pijn. Ik zal het zeker aanbevelen ook om uw goede service en snelle levering.
M. Louisse Ieper Belgie


Dank jullie voor de tip. inplaats van de grote deken heb ik de band en de enkele deken gekocht. De band is heel handig voor mijn knieen als ik ’s avonds op de bank zit en voor de rug van mijn mijn man. Zo hebben we allebei wat voor onze pijntjes als we samen journaal kijken. We zijn heel gelukkig met de aankoop.
Dhr en mevr Smolders Amsterdam


Beste Joanna,
Ik ben zo blij met mijn deken, wat een weldadige warmte voor mijn artrose rug, vooral de lage rugpijn, het ontspant en neemt de pijn weg. Ik heb nog wel 2 vragen: kan ik hem 2 keer op de dag 60 min. gebruiken of is dat teveel en de tweede vraag, gaat het veel elektriciteit kosten?
Laat mij weten en bedankt alvast.
Vriendelijke groet van mevr. J.E (antwoord vraag 1: Ja zo vaak u wilt) ( antwoord vraag 2: de deken gebruikt 70 watt dus dat valt erg mee)