Softlaser – reviews – ervaringen – selectie

Dit is slechts een selectie uit de reviews. Lees meer reviews bij elke softlaser 

Als je iets koopt vragen ze altijd om een review achter te laten en daar heb ik echt geen tijd voor.
Jullie hebben het mij niet gevraagd maar ik vind dat jullie me zo goed geadviseerd hebben en de laser werkt geweldig goed.
De peesontsteking in mijn schouder na 2 jaar EINDELIJK weg. Van alles aan gedaan wat niet hielp. Nu pijnvrij !!!! :-)))). Mijn vriend gebruikt hem voor zijn onderrug. Hij heeft versleten wervels, ook hernia gehad. Hij heeft bijna geen pijn meer en kan veel beter bewegen.
Heel erg blij met mijn B-Cure laser. Ook lekker licht en handig in gebruikt.
Het is jammer dat het niet bekender is, daarom schrijf ik.
Dank Joanna voor jouw advies en hulp
Veel succes met het goede werk.
Mazda 04 – 9 – 2023

BLOG. Ervaring van klant bij behandeling van haar katten 06-2023

Annemieke Wonink (geverifieerde eigenaar) – 29 januari 2023
Om meer te kunnen doen bij peesblessures van de paarden die ik behandel heb ik de softlaser aangeschaft in sept 2021. Het meedenken van Joanna, haar kennis en klantvriendelijkheid bepaalden mijn keuze voor Essential Elements.
Ik ben zeer tevreden, het apparaat ligt prettig in de hand, is eenvoudig te bedienen en de batterij gaat lang mee.
Inmiddels zijn in mijn praktijk 4 paarden met het gebruik van de laser (plus peesondersteunende supplementen) sneller hersteld van hun peesblessure dan verwacht. Daarnaast is 1 paard van een verdikking in haar onderkaak afgekomen.
Prive heeft mijn dochter de laser gebruikt voor sneller herstel en soepeler littekenweefsel na een lelijke snijwond.
Onlangs raakte door onhandig gebruik het glas beschadigd. Per ommegaande stuurde Joanna een nieuw glas op. Vlotte prettige service.

BLOG Review van klant B-Cure laser

Wij zijn zeer tevreden over deze laser.

Hij is krachtig, maar je kunt hem voor de behandeling van wonden ook op een lagere stand zetten. We hebben hem al gebruikt voor de behandeling van een peesblessure bij mijn paard. Ook mijn vriend gebruikt de laser graag, Regelmatige behandeling helpt hem heel goed tegen pijn door verkalking van een pees. Laser ligt fijn in de hand, is gemakkelijk te bedienen, en de batterij gaat heel lang mee. (Softlaser Geschikt voor Mens en Dier – rood + infrarood – 15 diodes – 800 Mw)

Suzanne 21-03-2021

Een dikke tien op tien voor zowel het apparaat als de service !

De softlaser is iets dat iedereen in huis zou moeten hebben, het helpt bij pijnbestrijding, zenuw-en gewrichtspijn en is ook fantastisch om aften in de mond en andere ontstekingen van het tandvlees te behandelen.
Koortslip en wondheling zijn ook heel goed behandelbaar met de softlaser, kortom er zijn zovele kwalen die behandeld kunnen met de softlaser. Mevr van der Bolt zal u met raad en daad bijstaan en u de nodige informatie geven.
Zij biedt een uitstekende service aan haar klanten.
Een dikke tien op tien voor zowel het apparaat als de service !

Chris Broeckhoven 10-11-2019

Snel resultaat softlaser

Uitstulping onderin mijn rug,zenuwdruk. Veel pijn kon zelfs niet meer zitten, elke dag 2x per dag half uur en na 2 dagen ging het al veel beter. Nu helemaal pijnvrij en gebruik ik hem preventief 2x per week. Hond had een grote wond waarbij een deel van de huid is afgestorven daar gebruik ik het nu ook voor. Heelt echt super mooi.

Pascalle Ruperti 03-03-2019

Zelf pijn bestrijden. Laat Low Level Laser doorbreken.

Zelf veel voorkomende pijnen behandelen is nu binnen handbereik en zeer eenvoudig.
Als „ patient” , (73 jaar) met ouderdoms-pijnen veroorzaakt door heupartrose, heb ik enkele maanden geleden dit apparaatje gekocht.

Na 3 behandelingen van 15 minuten, ben ik nu al 2 maanden pijnvrij. Zelfs uitstralingspijnen heb ik er mee kunnen bestrijden. ?
Super, ik moet geen pijnstillers meer slikken. Dus geen chemische middelen meer in m’n lijf, nee slechts enkel ongevaarlijke plaatselijke bestraling, en dit met snel resultaat.

Zou iedereen aanraden bij pijnklachten, zie de aandoeningen-lijst, zelf de laser behandeling ter hand te nemen. Dit met een klein en eenvoudig apparaatje, handig, doeltreffend en lage kosten.

Heel fijn dat ik de afgelopen maanden m’n apparaat ook al aan 5 familieleden en vrienden heb kunnen uitlenen. Zij zijn ook zeer enthousiast, en weten me te vinden.

Het voelt erg goed, niet alleen zelf pijnvrij te zijn, maar ook op deze wijze te kunnen bijdragen aan een „pijnvrije” omgeving, „share the therapy”.

Groet Gijs Megens, PVP. Juni 2018

Kijk voor meer reviews bij de diverse Softlaser apparatuur.