Zo werken Kenrico ontgiftingspleisters

 

Onder de voet eindigen de meeste zenuweinden in ons lichaam. Het is de beste plaats om met de pleister gif en afvalstoffen aan het lichaam te onttrekken.  De Detox Pad ontrekt toxines uit het lymfvocht. De pleister werkt eigenlijk net zoals osmose in een plant. Bij een plant of boom transporteren de wortels water naar de takken en bladeren doormiddel van een semi-doorlaatbaar membraan. De pleister absorbeert het zweet van de voetzool dat afval en gifstoffen uit het lymfevocht bevat.

De pleisters werken het beste wanneer uw voeten vrij zijn van bacterieen en dode huidcellen.

  • Was uw voeten met warm water en zeep.
  • Breng de pleisters aan op uw schone en droge voeten zonder cremes en huidverzorgingsprodukten.
  • Drink een glas water voor het slapen gaan om het ontgiftingsproces te stimuleren.

Wanneer u een paar katoenen sokken draagt, voorkomt u dat de pleister los kan laten en stimuleert u ook de transpiratie waardoor het uitscheiding proces wordt bevorderd. Het dragen van sokken helpt ook de infrarode straling van de pleisters te behouden.

De ontgifting pleister voor en na gebruik
Ze is donker en zal kleverig aanvoelen. De ingrediënten zijn verkleurd door de interactie met het lichaam. De pleisters bevatten nu sporen van zware metalen en gifstoffen die door het lichaam afgescheiden

Wetenschappelijke studies over het effect van de diverse soorten pleisters (engels) op de website van Kenrico

Holomedic. De medische ontdekking door Kenrico. Vergroot de effectiviteit van de pleisters van de TRMX 4 Goud

100% Zuivere natuurlijke ingrediënten.

Onze Tourmaline -Tourmalijn wordt gevonden op het eiland Hokkaido in Japan.De energie die Tourmalijn uitstraalt werkt reinigend en ontspannend op ons gehele zenuwstelsel en ondersteunt balans en helderheid van geest.Tourmalijn is het enige mineraal dat ver- infrarode straling en negatieve ionen afgeeft.

Vinegar- Houtazijn. bron:Ubame Oak (Quercus Phillyraeoides) De Ubame Eik van Kyusku eiland in Japan is de enige soort eik waaruit onze eerste kwaliteit azijnen gemaakt kan worden.Wood Vinegar staat bekend om haar positieve invloed op de bloedcirculatie. Een beterde door-bloeding kan leiden tot vermindering van klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, dubbelzien, arthritis en een groot aantal soortgelijke symptomen.

Bamboo Vinegar – Bamboe azijn Bron: Arrow Bamboo (Pseudosasa Japonica), inheems pijlbamboe van het eiland Skikodu, Japan.

Dokudami bladeren uit de kruidentuin in Kanaya Shizuoka. Bron: Houttuynia cordata is een inheemse plant die in Japan, Java en Nepal voorkomt en gevonden wordt op hoogtes boven de 1800 meter. Dokudami bevat een een veelvoud aan flavonoiden, flavonoid glycosides (afzerin, quercitrin, isoquercitrin) and pyridine alkaloids.
Dokudami wordt al generaties lang gewaardeerd om haar sterke absorberings eigenschappen

Loquat Leaf Bron: Loquat leaf (Eriobotrya Japonica) geselecteerd bij locale plantages in Hamamatsu, Shizuoka. Haar geschiedenis gaat wel 3000 jaar terug, ‘Muxibustion therapies’ en loquat blad worden al eeuwen in Boedhistische geneeswijzen in India toegepast. Loquat blad wordt wijd en zijd ter genezing van allerlei klachten ingezet en wordt niet voor niets de koning van de medicinale kruiden genoemd. De bladeren bevatten appelzuur, wijnzuur, citroenzuur, tannate, caroteen, en de vitamines A, B en C. Zijn bladeren en pit bevatten ook amygdalin, ook bekend als vit B17,  Loquat blad staat vooral bekend om zijn capaciteit om de afscheiding van lichaamsvloeistoffen te bevorderen en hoestaanvallen, misselijkheid en traagheid te verminderen.

Chitosan Bron: Shell of a crab, geselecteerde hoge kwaliteit krabschelp uit Shimizu, Shizuoka Japan. Wordt gewonnen uit de schelp van de “krab garnaal” en aan het Sap Sheet toegevoegd. Chitosan wordt al 30 jaar gebruikt door waterbedrijven om gif, vet, zware metalen en olie aan water te onttrekken. Dextrin. Bron: Maismeel. Dextrin is een produkt van hydrolyse. Dextrin  is nodig als vuller en ook om de andere ingredienten te binden. Pas op voor namaak Detox pleisters zonder Dextrin, zonder Dextrin werken ze niet. Een toevoeging van een kleine hoeveelheid Dextrin geeft de beste resultaten. Detox pleisters met een hoog gehalte Dextrin en een lage hoeveelheid azijn geven slechte resultaten al is de geur van azijn minder doordringend.

Vegetable Fiber Plantenvezels. Bron: Mais (maisvezel) wordt gebruikt om de levensduur van de Detox Pad te verlengen. De vezels voorkomen het hard worden van de pleister door factoren zoals vocht.

Het positieve effect van negatieve ionen
Detox Patches helpen niet alleen om het lichaam te ontgiften maar het is ook aangetoond dat zij negatieve ionen afgeven.Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het verrijken van de lucht met negatieve ionen een positief effect op het welzijn van de mens heeft. Lees meer

Er is een duidelijke toename van de weerstand, een verbetering van het concentratievermogen en een toename van de levensvreugde geconstateerd.
Ionen zijn moleculen, die minstens een elektron hebben verloren of erbij hebben gekregen, ze zijn of negatief dan wel positief geladen en daarmee gepolariseerd. Ze ontstaan in de natuur onder invloed van zon, straling en beweging van lucht en water.
U heeft ongetwijfeld wel eens de weldadige kracht van negatieve ionen ervaren tijdens een strandwandeling of onder een waterval. Negatieve ionen produceren in onze bloedsomloop biochemische reakties die het serotonine gehalte beinvloeden, dus stress verlagen, stemming verbeteren, nieuwe energie geven en ons immuunsysteem versterken.De TRMX goud pleister met tourmalijn geeft minimaal 1300 ion/cm3 ALPHA-GOLVEN. Hersengolven zijn kleine, elektrische trillingen met oplopende frequenties Hertz ofwel trillingen per seconde.
Alpha-golven treden in de regel op tijdens een ontspannen toestand waarbij iemand zich kalm en evenwichtig voelt. De buitenwereld treedt op de achtergrond en men kan zich gemakkelijker verliezen in dagdromen.
In de ontspannen Alpha-sfeer neemt men gemakkelijker informatie op, terwijl de toegang tot het geheugen verbetert. Alpha-golven gaan in principe niet samen met angst en agressie. Men raakt minder snel opgewonden. Bij de meeste mensen nemen de Alpha-golven toe wanneer ze de ogen sluiten en zich meer richten op hun innerlijke belevingswereld. Alpha-golven vormen een brug tussen het bewuste en het onbewuste. Zonder deze brug heeft men geen toegang tot de innerlijke belevingswereld en kan men zich de dromen of inzichten en ervaringen, die tijdens een mentale training, meditatie of een moment van diepe ontspanning optreden, niet herinneren.
Alpha brainwaves nemen toe tijdens het gebruik van de Detox pleisters. Alpha hersengolven zijn essentieel voor het oplossen van problemen, om kennis op te nemen, voor een evenwichtig stemming en stress vermindering, voor creative inspiratie en motivatie en ook om te kunnen dagdromen. 

Ver infrarode straling maakt deel uit van het lichtspectrum van de zon. Het oog kan het niet zien maar de de warmte die in de huid doordringt is wel voelbaar. Ver infrarode straling wordt wereldwijd steeds meer gebruikt voor therapeutische doeleinden. Het vitaliseert de lichaamscel en stimuleert genezing van huid en onderliggende weefsels en verbetert het metabolisme van de lichaamscellen en de circulatie.

Welke gifstoffen vergiftigen ons lichaam dagelijks?

Naast de gifstoffen die we binnenkrijgen door  luchtvervuiling, uitlaatgassen, drinkwater en voeding zitten er ook gifstoffen in producten die we dagelijks gebruiken zoals bv bij uw ochtendtoilet.Lees meer

 Er zitten een massa toxische stoffen in zeep, shampoo, doucheschuim, deodorant, tandpasta, parfum, make-up, mondwash, bodycremes etc etc, dingen die u elke dag gebruikt. Ook In huis, in bed, vloerbedekking, wasmiddel etc etc.We denken dat de chemicalien in de dagelijkse produkten die we gebruiken, getest en goedgekeurd zijn door een overheidsinstantie, helaas is dat een illusie.
De waarheid is dat de meeste chemicalien veilig worden geacht tot bewezen is dat ze schadelijk zijn. De cijfers over gifstoffen rondom ons, in ons dagelijkse milieu zijn rondom schokkend.Van de 75.000 chemicalien die bv. regelmatig gebruikt worden in de USA, is slecht een klein aantal getest op hun potentiele schadelijkheid voor mensen. Onderzoeken naar de effecten van blootstelling aan een voortdurende lage dosis chemicalien op de gezondheid van mensen staat nog in de kinder-schoenen.
Daarbij komt nog dat wetenschappers nooit hebben onderzocht wat de gevolgen zijn van blootstelling aan de oneindige hoeveelheid combinaties van van chemicalien die nu bij de mens gemeten worden.Ook PCB”s zijn een groot gevaar. PCB’s (Polychlorinated Biphenyls) hebben zich vrijwel over de gehele planeet verspreid en elk levend wezen is in zekere mate verontreinigd.
Een eenmaal gecreerd synthetische chemicalie valt niet gemakkelijk uiteen. Ook al worden PCB niet meer gebruikt in produktieprocessen en machines, er zijn nog steeds veel machines in gebruik die PCB’s bevatten. Deze lang-levende chemicalien zijn nog decennia lang, misschien wel eeuwen, potentieel gevaarlijk voor ons lichaam en millieu.
Van PCB’s weten we inmiddels dat ze de hormoonbalans verstoren. Ze worden zelf in de dieren rond de noordpool teruggevonden. Poolberen zijn niet alleen vervuild maar zelfs enstig vervuild met industriele chemicalien. Daar zit niet alleen PCB’s in maar ook DDT dat al 30 jaar geleden is verboden maar dat nog steeds in de lucht, regen, grond, dieren planten en mensen wordt teruggevonden.

Gifstoffen en overgewicht         
Wat kunnen we er aan doen?

Iedereen is zich inmiddels wel bewust van de gevaren van overgewicht. Wist u ook dat uw lichaam veel chemicalien en gifstoffen opslaat in uw lichaamsvet?Lees meer

Om lichaamvet kwijt te raken is ontgiften een uitermate belangrijk hulpmiddel.
Wat voor methode u ook gekozen heeft, u valt sneller en gezonder af wanneer u tegelijkertijd een ontgiftingskuur doet.
Drink veel water, speciaal tijdens een ontgiftingskuur. Gedurende de hele dag regelmatig water drinken is de beste manier om het lichaam te helpen ontgiften. Regelmatig sporten en bewegen is ook een goede stimulatie van het natuurlijke schoonmaak-proces.
Eet gezond, liefst vers klaargemaakt en biologisch want aan kant en klare maaltijden zijn weer hoge dosis chemicalien en zout toegevoegd. Regelmatig een sauna nemen en vooral een infra-rode sauna helpt mee om opgeslagen gifstoffen kwijt te raken.
Ontgiften is een verjongingskuur en geeft ons vitaliteit terug.
Het probleem is dat we van de meeste chemicalieen die we in ons dagelijkse leven gebruiken we gewoon niet weten hoe veilig of onveilig ze zijn, ook is het onmogelijk om onszelf compleet af te schermen tegen vervuiling.
Gelukkig zijn er wel stappen die we kunnen nemen om ons lichaam te helpen gifstoffen te elimineren. Gifstoffen elimineren moet langzaam gebeuren, te snelle uitscheiding van toxische stoffen kan lichamelijke problemen geven omdat de lever, de nieren en vitale organen dan te zwaar belast worden.
Door ons lichaam te helpen deze gifstoffen kwijt te werken we actief mee aan een betere gezondheid en potentieel langer en gezonder leven.  Ontgiften draagt bij aan het verkrijgen of behouden van een mooie frisse huid.

Welke klachten kan ik met de TRMX pleister behandelen?

Kenrico voetpleisters zijn speciaal ontwikkeld om de volgende klachten te verlichten; vermoeidheid, hoofdpijn, dubbel zien, bloeddruk, slapeloosheid, arthritis, huidproblemen, stress, leerproblemen en wisselende stemmingen. Ook mensen die lijden aan de ziekte van Chrohn en Fibromyalgia melden regelmatig aanmerkelijke verbetering van hun toestand.

We maken geen medische claims hoewel gebruikers regelmatig melden verlichting te ondervinden bij allerlei uiteenlopende condities wanneer ze een of meerdere ontgiftingskuren met de Detox pads hebben gedaan.

Hoe lang moet ik kuren?
Bij gezondheidsklachten adviseren we meerdere kuren te doen. Dit kan varieeren van 1 tot 3 maanden.
Wanneer u geen klachten heeft en een preventieve kuur doet zult u misschien niet direct verschil merken. Door echter regelmatig te ontgiften investeert u in het behoud van uw kostbare gezondheid.

Wat betekent de donkere kleur van de gebruikte pleister?
De ingredienten zijn verkleurd door de interactie met het lichaam. De pleisters bevatten nu sporen van zware metalen en gifstoffen die door het lichaam afgescheiden zijn. Zie de testresultaten.

Vermindert ontgiften cellulite?
Wanneer u ontgift worden gifstoffen uit vetweefsel (benen en buik) onttrokken waardoor het plaatselijke vet door beweging en gezonder eten ook daadwerkelijk op die plekken verminderd. Wanneer u

Is ontgiften ook een verjongingskuur?
Veelvuldig gebruik van Detox pads en ook andere methoden van ontgifting dragen bij aan het behoud van een gezonde en frisse huid en helpen wallen en een opgeblazen gezicht te verminderen.

Wat is een goede ontgiftingspleister?
Pas op voor namaak Detox pleisters zonder Dextrin, zonder Dextrin werken Detox pleisters niet. Een toevoeging van een kleine hoeveelheid Dextrin geeft de beste resultaten. Detox pleisters met een hoog gehalte Dextrin en een lage hoeveelheid azijn geven slechtere resultaten al is de geur van azijn minder doordringend.
Koop ook geen pleisters met veel plantenvezel dat is slechts goedkope vulling. Pleisters zonder tourmalijn en amathist hebben geen infrarode en negatieve ionen straling. Ze kunnen alleen ontgiften.

Reflexology en Detox pleisters. Reflexology is een zeer oude geneeswijze die uitgaat van de eenheid van lichaam en geest. De gedachte erachter is dat ‘ziek zijn’ het signaal is van een verstoorde harmonie in die eenheid. Door de behandeling kunnen verstoringen die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. Organen, beenderen en weefsels hebben alle een reflexpunt op de voet. Wanneer deze verstoringen zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen.