Kenrico Ontgiften -review

 

?? Hallo Joanna,

ik heb net m’n volgende pakket detox pleisters besteld!
Ik gebruik er 4 per nacht > onder de bal van m’n voet en m’n hiel > komen er s’ochtends compleet zwart vanaf!
Ik voel me beter , maar af en toe ook moe of soms lichte hoofdpijn.Als dit klaar is ga ik verder met de voet holte. ik vind het een mooi product en ben zeer tevreden.

Jan B 21 maart 2021

 

?  Ik ben heel blij met de pleisters. Ik ben 78 jaar, loop al jaren moeizaam en met pijnlijke benen. De dokters wilden mijn nieuwe knieën geven.
Dit heb ik niet gedaan, maar ben met de pleisters aan de slag gegaan. Heb het vier weken gedaan en na een week al ging de pijn weg en kon ik weer goed lopen. Daarnaast ben ik ook beter gaan zien.

Met vriendelijke groet, J.Spruitenberg – 5 maart 2021

 

?? Hallo. De pleisters waren in het begin heel zwart en stonken verschrikkelijk. Ik schrok ervan. Ik heb nu 3 weken pleisters geplakt en ze zijn nu een stuk lichter en stinken minder. Ik voel me ook beter. Al een week geen hoofdpijn gehad en voel me goed,. Slaap ook beter. Ik heb een maandkuur gekocht en maak die af. Daarna ga ik het even aankijken. Ik heb gegoogled en lees dat er mensen zijn die zeggen dat het oplichterij is. Die pleisters zullen er ook wel zijn maar ik ben overtuigd dat deze Kenrico pleisters wel werken. Misschien zat er in die pleisters iets anders.

met groet Helga