Softlaser – reviews

 

Wij zijn zeer tevreden over deze laser.

Hij is krachtig, maar je kunt hem voor de behandeling van wonden ook op een lagere stand zetten. We hebben hem al gebruikt voor de behandeling van een peesblessure bij mijn paard. Ook mijn vriend gebruikt de laser graag, Regelmatige behandeling helpt hem heel goed tegen pijn door verkalking van een pees. Laser ligt fijn in de hand, is gemakkelijk te bedienen, en de batterij gaat heel lang mee. (Softlaser Geschikt voor Mens en Dier – rood + infrarood – 15 diodes – 800 Mw)

Suzanne 21-03-2021

Een dikke tien op tien voor zowel het apparaat als de service !

De softlaser is iets dat iedereen in huis zou moeten hebben, het helpt bij pijnbestrijding, zenuw-en gewrichtspijn en is ook fantastisch om aften in de mond en andere ontstekingen van het tandvlees te behandelen.
Koortslip en wondheling zijn ook heel goed behandelbaar met de softlaser, kortom er zijn zovele kwalen die behandeld kunnen met de softlaser. Mevr van der Bolt zal u met raad en daad bijstaan en u de nodige informatie geven.
Zij biedt een uitstekende service aan haar klanten.
Een dikke tien op tien voor zowel het apparaat als de service !

Chris Broeckhoven 10-11-2019

Snel resultaat softlaser

Uitstulping onderin mijn rug,zenuwdruk. Veel pijn kon zelfs niet meer zitten, elke dag 2x per dag half uur en na 2 dagen ging het al veel beter. Nu helemaal pijnvrij en gebruik ik hem preventief 2x per week. Hond had een grote wond waarbij een deel van de huid is afgestorven daar gebruik ik het nu ook voor. Heelt echt super mooi.

Pascalle Ruperti 03-03-2019

Zelf pijn bestrijden. Laat Low Level Laser doorbreken.

Zelf veel voorkomende pijnen behandelen is nu binnen handbereik en zeer eenvoudig.
Als „ patient” , (73 jaar) met ouderdoms-pijnen veroorzaakt door heupartrose, heb ik enkele maanden geleden dit apparaatje gekocht.

Na 3 behandelingen van 15 minuten, ben ik nu al 2 maanden pijnvrij. Zelfs uitstralingspijnen heb ik er mee kunnen bestrijden. ?
Super, ik moet geen pijnstillers meer slikken. Dus geen chemische middelen meer in m’n lijf, nee slechts enkel ongevaarlijke plaatselijke bestraling, en dit met snel resultaat.

Zou iedereen aanraden bij pijnklachten, zie de aandoeningen-lijst, zelf de laser behandeling ter hand te nemen. Dit met een klein en eenvoudig apparaatje, handig, doeltreffend en lage kosten.

Heel fijn dat ik de afgelopen maanden m’n apparaat ook al aan 5 familieleden en vrienden heb kunnen uitlenen. Zij zijn ook zeer enthousiast, en weten me te vinden.

Het voelt erg goed, niet alleen zelf pijnvrij te zijn, maar ook op deze wijze te kunnen bijdragen aan een „pijnvrije” omgeving, „share the therapy”.

Groet Gijs Megens, PVP. Juni 2018

Kijk voor meer reviews bij de diverse Softlaser apparatuur.