Earlaser tinnitus – reviews


Een selectie uit ervaringen met de Earlaser 3 :
De allernieuwste, veel sterkere en zojuist uitgekomen Earlaser no 4, heeft nog geen reviews.

Reacties van Tinnitool/Earlaser gebruikers: Volledige naam en origineel document in archief.

Stuurt u mij de tweede factuur van de earlaser want ik wil hem niet meer missen. Ik heb betere dagen en hij heeft ook invloed op mijn energie. Ik was nogal depressief maar ik ga weer meer naar buiten wandelen en heb weer zin in een bezoekje of kopje thee bij de buren.Ik heb meer energie om dingen te doen. Om te testen ben ik en weekje gestopt maar ik merkte echt verschil dus wil hem graag houden. Het is helderder en rustiger in mijn hoofd. Een paar dagen per week heb ik nog moeite met inslapen omdat er dan een flinke fluit is maar andere dagen zijn rustig. Dit mag u op de website zetten.

Met vr groet
Mevr M.I.C Groningen.


Hallo Joanna Bolt

Het is al weer een tijd geleden dat ik een earlaser van tinnitool gekocht heb via u. Ik moet zeggen het helpt mij heel erg goed met de combinatie van magnesium van Zechszal. Het oorsuizen wordt veel minder en het is draagzaam geworden in mijn dagelijks leven. Daarvoor wil ik u hartelijk bedanken dat ik weer normaal kan functioneren

Met vriendelijke groeten Yvonne K uit Arnhem.


Dear Joanna
I am nearing the end of the 3 month rental period. I think I would like to buy the Earlaser. I have tinnitus but it does not bother me at all. The laser, however, had a benefitial effect on my hearing loss, I would like to continue the treatment, I have been using it since the beginning of November.
Best regards, L

Kijk voor meer reviews bij de diverse Earlasers.